Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

reviews

9.1

Vakantiepark LARGO Beach Houses Den Haag scoort gemiddeld een 9,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 350 beoordelingen

  • Onderhoud
  • Schoonmaak

Bekijk 350 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 31 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Marina Gunneweg
Datum: 30 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Lydia ter Laag
Datum: 30 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Viola van Vredendaal
Datum: 30 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wat een aanvulling zou kunnen zijn is een stoel waar je comfortabel in kunt zitten. Zeker als je in het najaar veel binnen verblijft.
10
Naam: Hanneke Hurst
Datum: 30 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het was heerlijk en wat ons betreft helemaal af. Absoluut een aanrader!
9
Naam: Connie Geers
Datum: 30 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Alles was prima ondanks de Corona maatregelen.
9
Naam: Divera Van der Elst
Datum: 26 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We hebben een fantastisch weekend gehad. De keuken kan wel veel beter. Het elektrische kookplaatje is echt niet meer van deze tijd en de vaatwasser is een leuk idee, maar onhandig geplaatsts en te klein. Ik had liever een magnetron gezien dan een vaatwasser. Verder was het uitstekend.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Robbert
Datum: 26 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
De receptie van het Roompotpark heeft ons niet de correcte informatie gegeven met betrekking tot het bestellen en bezorgen van maaltijden. Dit werd echter ruimschoots goedgemaakt door de resortbeheerder die dagelijks langskwam om te vragen of alles naar wens was en omdat hij op onze aankomstdag de zware koffers naar onze accommodatie heeft gebracht. Topservice!
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Jullie zouden in de welkomstpagina een vrijblijvend schrijven kunnen doen met de vraag om zwerfafval dat men tijdens een wandeling tegenkomen in een zakje mee te nemen naar de prullenbak.
9
Naam: Heidi Nouws
Datum: 23 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We komen er erg graag en genieten van het strand ,de faciliteiten van het huis.O.a eigen douche toilet,koffiezetapparaat enz
9
Naam: Malolay van As
Datum: 23 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
O ja het bereik van de tvzenders was niet top
8
Naam: Petya Lolova
Datum: 20 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Tip: waterbesparende kranen. Of regenwater gebruiken voor wc? Het voelde gek om midden in de natuur zoveel drinkwater te gebruiken. Tops: Afstand tussen de huisjes geeft veel privacy! Het viel ons erg mee. Heel sfeervol ingericht. Milieuvriendelijk dat er geen vaatwasser zit. ;) Service is top: we werden meteen geholpen bij vragen. Eigenlijk was ons weekend fantastisch! We hebben erg genotenvan deze plek.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Voor de derde keer verbleven wij in de strandhuisjes van Kijkduin. Wederom fantastisch! Een schepnet, een emmer, een schep en een goed boek... meer is er niet nodig. Magnifiek uitzicht!
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Huisje met 2 personen perfect maar dan wel aan de prijs.. voor 5 Echt krap bij slecht weer....,de ligging en t uitzicht is gewoon fantastisch!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Rosan Drentje
Datum: 17 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Willem Steenbergen
Datum: 16 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Fijne plek op het strand, prima faciliteiten & service.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Prima tijd gehad.
Toon meer reviews